tisdag 11 maj 2010

Glömda skådespelerskor

Jag som är en riktig B-films junkie ska härmed reda ut tjejerna som kanske inte gick hela vägen men endå ligger mig hyffsat varmt om hjärtat! Och oftast är de hyffsat heta med:)

1- Karen M. Waldron


Mest känd för sin roll i Return Of The Killer Tomatoes där hon spelar mot en då lika okänd George Clooney med fet 80's look. Hon gjorde ett antal rullar till för att sedan försvinna.. På hennes IMDB sida kan man läsa om att hon var med i filmen Cannibal Women In The Avacodo Jungle Of Death(ska uppsökas) bland annat. Hittade ingen annan bild än något reklamjobb för Honda!

Actingskills: 3/5
Snyggbonus: 5/5(säkert gammal och grå nu dock...)
Se henne i: Return Of The Killer Tomatoes, Cannibal Women In The Avocado Jungle Of Death

2-Charlotte Lewis

Charlotte Lewis har faktiskt varit med i några mer kända filmer som The Golden Child mot Eddie Murphy och även gäspelad i Seinfield. Även hon lämnade skådiskarriären för närmare 10 år sedan. För att vara en närmast b-filmsskådis var hon faktist en riktigt bra skådis! I alla filmer jag har sett henne i har hon dock haft en tendens att vara halvt avklädd hela tiden(hon vek även ut sig i Playboy) så kanske det drog ner karriären?

Acting skills: 4/5
Snyggbonus: 4/5
Se henne i: The Golden Child, Men Of War

3-Anna Falchi

Anna Falchi är faktiskt född i Tampere Finland och har inte gjort nån film som folk vet om för hon jobbar mest i Italien. En film man dock bör söka upp är den italiensk/amerikanska zombie/drama/skräck/komedin Dellamorte Dellamore som är hennes mest kända film där hon spelar mot semikända Rupert Everett. Filmen i sig är riktigt sevärd och härligt skruvad... Anna får man se mycket av, hon är naken mest hela tiden och dör flera ggr(!). Söker man på hennes namn hittar man mest utvik men karriären i Italien verkar gå ok.

Acting skills: 3/5
Snyggbonus: 4/5
Se henne i: Dellamorte Dellamore

4-Jennifer Lopez

Okej J-lo är ju knappast en b-kändis men många glömmer bort att hon faktiskt var skådis före artist! Och hon är faktiskt en riktigt bra sådan till skillnad från konkurrenter som Mariah Carey(...). Hon gjorde även en kanoninsats i en av mina favoritfilmer U-turn och så sjunger hon ju även! Check her out!

Acting skills: 5/5
snyggbonus: 5/5
Se henne i: U-turn, The Cell

5-Yancy Butler

Yancy vem? Hon fick sitt genombrott i Van Damme filmen Hard Target och jaa... har inte synts mycket sen dess. Hade senast en småroll i Kick-Ass faktiskt! Har bara sett en film med henne men hon var riktigt rolig. Man får den där känslan av att hon säkert är en snäll tjej!

acting skills: 4/5
snyggbonus: 5/5
Se henne i: Hard Target, Drop Zone

Bubblare: Rhona Mitra

Okej, hon är inte heller helt i B-träsket utan har varit med i mer eller mindre stora filmer som UnderWorld och Doomsday(som du bör se!) Faktum är att Doomsday är så jävla kick-ass att jag endast tar med henne här därför! Rhona spelar Eden Sinclair(smaka på det namnet) och ska i princip spöa skiten ur allt o alla i 2 timmar! Samt flyga en Bentley Continental genom en brinnande buss! Var är uppföljaren? Snälla...

Allt är 10/10 på den här tjejen;)
Se henne i: Doomsday, Underworld: Rise Of The Lycras

Faktum är att Rhona är så jädrans ball så jag bjuder på 2 stenhårda bilder med henne!

För övrigt: Oljespelet var roligt:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar